Ціль нашої роботи - задоволений клієнт
(до кожного фото прикріплене активне посилання на інстаграм профілі)

photo_2020-10-05_17-40-22.jpg

ВАДИМ КОСТЮК

Привіт✌🏼Хочу подякувати команді Yourwaysk, а особливо координатору Ярославу, за допомогу в моєму поступлені в університет Словаччини😃.Yourwaysk, зробили все, задля того щоб я поступив, пояснювали все, що цікавило, допомогли зі збором і подачею документів, а з цим у мене було декілька нюансів та перешкод, але не дивлячись на це вони виконали свою задачу😉. Я вже перебуваю тут близько місяця, і коли виникають запитання або труднощі, маю до кого звернутись😌. Тож сміло можу сказати, що це люди, яким варто довіритись у виборі свого ВНЗ, так як зробив це я і не пошкодував🙂

photo_2020-10-05_11-08-04.jpg

Станіслав Терентюк

Хочу висловити свою подяку @yourwaysk,а зокрема Ярославу за допомогу в поступленні до ВНЗ Словаччини.Протягом всього року @yourwaysk тримали зі мною звя'зок та допомагаливирішувати будь-які проблеми.Також,yourwaysk допомогли мені з вивченням мови та оформленням всіх документів.Я зараз навчаюся в Попраді,це місто з якого відкривається чудвоий вид на Високі Татри.За місяць перебування в Словаччині,я вже зміг тут освоїтися та знайшов хороших приятелів з якими веселота з користю проводимо час.Ще раз хочу подякувати yourwaysk за вашу допомогу.Рекомендую!

IMG_20201005_110142_502_edited.png

Максим Рубаняк

Всім привіт, я хочу висловити свою думку щодо команди Yourwaysk. Оскільки саме ця команда допомогла мені з усіма організаційними питаннями і проблемами, які виникали у мене під час поступлення на навчання у Словаччину, саме завдяки цій команді я маю змогу навчатись в одній із країн Європейського союзу і можливість отримати європейський диплом. А ще це шанс кардинально розширити свій світогляд і думку щодо багатьох речей, я отримую нереальну насолоду і бурю емоцій від життя у Європі. Ще й на додачу, я можу вільно подорожувати країнами Європи і відкривати для себе нові можливості і цілі. Дякую вам за надану можливість, Yourwaysk.

Screenshot 2021-07-10 at 20-20-47 Дмитро Іванків ( ivankiv_d) • Фото и видео в Instagram.p

Дмитро Іванків

Хочу висловити велику подяку Ярославу та @yourwaysk за допомогу з вступом до ВНЗ. Від початку оформлення документів та до самого вступу в університет  Ярослав постійно підтримував зі мною зв'язок та надавав актуальну інформацію.Рекомендую 👍

photo_2020-10-05_09-28-40_edited.jpg

Марина Ткач

Хочу сказати спасибі компанії @yourwaysk за таку можливість навчатись у Словаччині.Компанія зробила все для мого поступлення в Словакію ,  в першу очерідь збір всіх необхідних документів . Вони допомагали у всьому,  і пояснювали те, що не було зрозумілим.  Я Абсолютно не жалкую , що для такого важливого вибору звернулась саме до них .Так ,справді це  та компанія, якій можна довірити .

82182700_632439067493082_658965134881849
83180310_549665835891856_909848195561947

ПАВЛЮК ВЛАДИСЛАВ

Хочу подякувати Yourwaysk за допомогу у поступленні до ВНЗ в Словаччині, хочеться відмітити відмінну спрацьованість, розуміння, вміння чітко відповідати на всі питання і відгук на будь-яку проблему чи деталь під час процесу оформлення та подання документів. За весь час поступлення, я зіткнувся з різними перешкодами, які загрожували мому вступу до ВНЗ та переїзду до Словаччини, але команда Yourwaysk допомогла вирішити всі проблеми і врешті-решт це принесло бажаний результат і я успішно навчаюсь в Університеті. На кінець хочу сказати що навряд чи хтось інший би турбувався так про свого клієнта і людяно відносився до всіх нюансів які виникають під час роботи з документами, тому я сміливо можу рекомендувати Yourwaysk і гарантувати правильність вибору.

82552528_669645173572133_185224494607813

Федорак Вероніка

Хочу висловити подяку компанії yourwayslovakia за можливість навчатись у Словаччині. Ця компанія зробила все для мого поступлення, допомогла зі збором необхідних документів та з вивченням словацької мови. Вони підтримували під час співбесіди, поступлення, а також доступно пояснювали все, що цікавило. Я анітрохи не шкодую, що для такого важливого вибору, звернулась саме до них. Це дійсно ті люди, яким варто довіритись у виборі ВНЗ.

photo_2021-07-10_20-32-54.jpg

Богдан Хомішак

Всім привіт майбутні абітурієнти
Хочу поділитися з вами відгуком про команду yourwaysk яка допомагає в поступленні у університети словаччини.
Yourwaysk сама злагоджена команда яка виконує свою роботу якісно надійно а головне швидко!
Протягом 1 курсу відчував підтримку та отримував відповіді на всі питання що мене цікавили. І ця підтримка буде протягом усього мого навчання.
Я маю приємний досвід співпраці з командою Yourwaysk і бажаю вам також зробити правильний вибір.

Кушнір Ліана

Привіт)🖐Хоча я ніколи не люблю писати пости,але хочу зробити виняток про моє поступлення за кордон, а саме у Словаччину. Завдяки @yourwaysk я змогла поступити в Католицький Університет в Ружомберку.🏔Саме вони мені допомогли з документами і питаннями,які виникали протягом цілого часу.Я сподіваюсь,що і надалі коли в мене будуть виникати проблеми я можу звернутися до них.Ружомберок - це те містечко,яке зачаровує своєю красою,а саме  горами🏔👍

83369782_2532188887059339_52519426773473

Вакалюк Марія

🍦Сьогодні хочу зробити коротенький пост про своє поступлення і майбутнє навчання. ✍️Ще зовсім недавно я зовсім не розуміла чи хочу я залишатись навчатись в Коломиї чи поступати кудись дальше. Я не знала ким хочу бути в майбутньому і чим хочу займатись.Але зараз з допомогою @yourwayslovakia я за досить короткий час зібрала портфоліо, подала документи та успішно пройшла співбесіду на якій зі мною були присутні люди які допомагали та підтримували мене. 🙃Отже, я зараз я за крок до своєї мети і знаю що в подальшому теж зможу покластись на команду @yourwaysk в багатьох питаннях, знаю що вони мені допоможуть та підкажуть. 🍀 Бажаю всім оприділитись з своєю мрією і йти до неї, бути впевненому у власному успіху і все вийде

photo_2021-01-28_12-07-32.jpg

Цібій Роксолана

Я б хотіла написати відгук про команду Yourwaysk. Вони допомогли мені не тільки з поступленням в університет Словаччини, але і з вирішенням багатьох нюансів, завдяки чому приїзд та адаптація до нової країни були не такими важкими як мені здавалось.😀
Я рада, що обрала саме yourwaysk, вони відповідально відносяться до своєї роботи, тому спокійно можу їх рекомендувати😉

photo_2021-07-10_20-43-46.jpg

Анна Яцик

Хочу подякувати yourwaysk за поступлення в Словаччину. Вони допомогли здійснити мрію,та навчатись в Європі.Все було дуже організовано та відповідально,я була повністю з усім ознайомлена,та не переживала ні за один етап поступлення.Мені допомогли від самого початку подання документів,до заселення в гуртожитку та адаптації в новому місті. Я навчаюсь вже тут рік,і в будь який момент можу звернутись за допомогою до них. Всім рекомендую саме yourwaysk